نمونه سوالات شيمي نوبت اول سال 92
سوال شيمي دوم متوسطه (با تشکر از سر کار خانم بامدادی )
سوال شيمي سوم متوسطه (با تشکر از سر کار خانم اسلامی )
سوال شيمي چهارم متوسطه (با تشکر ازآقای سبحانی )
سوال شيمي سوم سراميك (با تشکر از سر کار خانم آبیار )
سوال شيمي دوم متوسطه (با تشکر از سر کار خانم بامدادی )
سوال شيمي سوم متوسطه (با تشکر از سر کار خانم اسلامی )
سوال شيمي چهارم متوسطه (با تشکر ازآقای سبحانی )
سوال شيمي سوم سراميك (با تشکر از سر کار خانم آبیار )
به گزارش سرویس علمی جام، ذرت منبع غنی ویتامین های B1 ، B5 ، C ، E ، اسید فولیک ، گوگرد ، کلر ، فسفر ، سیلیس ، آهن ، کلسیم ، منیزیم ، سدیم و پتاسیم می باشد و به همین دلیل است که مردم به خصوص خانم ها ناخودآگاه علاقه زیادی به مصرف ذرت دارند.
ذرت علاوه بر اینها، سرشار از فیبر خوراکی است که به شما کمک میکند با مشکلات هاضمه و دستگاه گوارش مثل یبوست مقابله کنید.
فیبر خوراکی همچنین به پایین آوردن سطح کلسترول خون کمک میکند، احتمال ابتلا به سرطان روده را کاهش میدهد و در عین حال برای کمک به کاهش میزان قند خون در افراد مبتلا به دیابت مفید است.ذرت سرشار از آنتی اکسیدان است که در پوسته نازک طلائی رنگ آن قرار دارد و ضد سرطانی است.
اگر می خواهید از خواص فراوان ذرت بو داده استفاده کنید، نمک و سس چرب به آن اضافه نکنید.