نمونه سوالات شيمي نوبت اول سال 92

سوال شيمي اول متوسطه (با تشکر ازآقای فلاح )

 

سوال شيمي دوم متوسطه (با تشکر از سر کار خانم بامدادی )

سوال شيمي سوم متوسطه (با تشکر از سر کار خانم اسلامی )

سوال شيمي چهارم متوسطه (با تشکر ازآقای سبحانی )

سوال شيمي سوم سراميك  (با تشکر از سر کار خانم آبیار )

 

آیا می دانید زردچوبه با بدن شما چه می کند؟

زردچوبه سلول های سرطانی را می کشد،دانشمندان نشان داده اند که ماده ای شیمیایی در ادویه زردچوبه وجود دارد که می تواند سلول های سرطانی را نابود کند.

به گزارش سرویس علمی جام به نقل از ممتاز نیوز، از دیرباز تصور می شد که این ماده موسوم به “کرکامین” خواص شفابخش دارد و هم اکنون آزمایش هایی به روی آن به عنوان دارویی برای معالجه آرتروز و حتی فراموشی درحال انجام است.
 
 
آزمایش های تازه توسط تیمی در “مرکز تحقیقات سرطان کورک” نشان می دهد که این ماده می تواند سلول های سرطان مری را در آزمایشگاه نابود کند.
 
 
متخصصان سرطان گفتند که این یافته ها که در نشریه “ژورنال سرطان بریتانیا” تشریح شده است می تواند در یافتن معالجات تازه به پزشکان کمک کند.
 
 
دکتر شارون مکنا و تیم تحت سرپرستی او دریافتند که کرکامین ظرف ۴۸ ساعت پس از ورود به بدن شروع به کشتن سلول های سرطانی می کند.
کرکامین باعث ارسال علائم مرگبار سلولی شد و سلول ها شروع به هضم خود کردند.
 
دکتر مکنا گفت: “دانشمندان از مدت ها قبل می دانستند که ترکیب های طبیعی به طور بالقوه توان معالجه سلول های معیوبی که سرطانی شده اند را دارند و ما بو برده بودیم که کرکامین ممکن است خاصیت درمانی داشته باشد.”
 
دکتر لسلی واکر، مدیر اطلاعات سرطان در موسسه تحقیقات سرطان بریتانیا گفت: “این یک تحقیق جالب است که این امکان را ایجاد می کند که شاید بتوان مواد شیمیایی طبیعی موجود در زردچوبه را به دارویی جدید برای معالجه سرطان مری تبدیل کرد.”
 
او افزود: “میزان ابتلا به سرطان مری از دهه ۷۰ تاکنون بیش از ۵۰ درصد بالا رفته است و تصور می شود که این وضع به افزایش میزان چاقی، مصرف الکل و بیماری ترش کردن مربوط باشد، بنابراین یافتن راه هایی برای جلوگیری از این بیماری نیز مهم است.”
 
هر سال ابتلای حدود ۷۸۰۰ نفر در بریتانیا به سرطان مری تشخیص داده می شود. این سرطان ششمین عامل مرگ ناشی از سرطان است که حدود پنج درصد قربانیان سرطان در بریتانیا را در بر می گیرد.

پوسته طلایی این خوراکی ضد سرطان است

به گزارش سرویس علمی جام، ذرت منبع غنی ویتامین های B1 ، B5 ، C ، E ، اسید فولیک ، گوگرد ، کلر ، فسفر ، سیلیس ، آهن ، کلسیم ، منیزیم ، سدیم و پتاسیم می باشد و به همین دلیل است که مردم به خصوص خانم ها ناخودآگاه علاقه زیادی به مصرف ذرت دارند.

 

ذرت علاوه بر اینها، سرشار از فیبر خوراکی است که به شما کمک می‌کند با مشکلات هاضمه و دستگاه گوارش مثل یبوست مقابله کنید.

فیبر خوراکی همچنین به پایین آوردن سطح کلسترول خون کمک می‌کند، احتمال ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد و در عین حال برای کمک به کاهش میزان قند خون در افراد مبتلا به دیابت مفید است.ذرت سرشار از آنتی اکسیدان است که در پوسته نازک طلائی رنگ آن قرار دارد و ضد سرطانی است.

 

اگر می خواهید از خواص فراوان ذرت بو داده استفاده کنید، نمک و سس چرب به آن اضافه نکنید.